Blåskjellsuppe meny

Hvitvinsdampede blåskjell | med video | Oppskrift | Meny.no

Ingredienser · 1 stk løk , finhakket · 2 ss rapsolje · 1 stk hvitløksfedd · 2 nett blåskjell · 4 dl fløte · 1 dl fiskekraft · 1 dl hvitvin · 1 stk lime …

Enkel og rask oppskrift på blåskjell dampet med hvitvin og hvitløk. Server med brød og fries som tilbehør, til forrett eller hovedrett. Se video med steg.

Dampede blåskjell | Oppskrift | Meny.no

Fres hvitløk, sjalottløk, gulrot og chili i olivenolje i en gryte. Tilsett blåskjell og hvitvin, legg på lokk og damp til skjellene åpner seg. Ta ut …

Oppskrift på dampede blåskjell i en eksotisk saus med hvitvin. Denne oppskriften er enkel å lage og full av smak. Perfekt på dager hvor du vil unne deg selv eller gjestene dine noe ekstra godt.

Kremet blåskjellsuppe | Oppskrift – MatPrat

I dette blogginnlegget skriver Toralf Bølgen om oppskrift på blåskjellsuppe – ekte gourmet på hjemmebane og gir gode vinforslag til blåskjell.

en nydelig, kremet blåskjellsuppe med masse smak. Server den på enkleste vis med ferskt brød og smør. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!

Kremede blåskjell – MatPrat

Blåskjell er som all annen sjømat aller best på smak og konsistens i den kalde årstiden.

Kremet blåskjellsuppe – Godfisk

Hva med å lage kremet blåskjellsuppe neste gang du skal invitere gjester på besøk? Denne oppskriften er enkel å lage, men lett å imponere med.

Blåskjellsuppe- gourmet på hjemmebane – – Bølgen og Moi

Hvitvinsdampede blåskjell med urter og fløte – NRK

Keywords: blåskjellsuppe meny