Eik restaurant meny

Restaurant Eik. Vi tilbyr eksklusive og mettende menyer til lav …

Restaurant Eik. Vi tilbyr eksklusive og mettende menyer til lav pris.

Restaurant Eik er et gourmet brasserie. Vi tilbyr to 3-retters menyer samt tilleggsretter der vi har laget rettene med de råvarene vi liker best i forhold til …

Restaurant Eik. Vi tilbyr eksklusive og mettende menyer til lav pris. Menyen baseres på de best tilgjengelige råvarene. Spisekartet skiftes regelmessig ut.

Restaurant Eik Oslo gourmet, Universitetsgata 11. Tlf: 22 36 …

Restaurant Eik Oslo gourmet, Universitetsgata 11. Tlf: 22 36 07 10

Restaurant Eik er et gourmet brasserie. Vi tilbyr to 3-retters menyer samt tilleggsretter der vi har laget rettene med de råvarene vi liker best i forhold …

Restaurant Eik Oslo gourmet. Vi tilbyr en 3, 4 og 5-retter meny samt vinmenyer. Restaurant Eik. Restaurant i Oslo sentrum.

Restaurant Eik Oslo gourmet, Universitetsgata 11. Tlf

Restaurant Eik Oslo gourmet, Universitetsgata 11. Tlf: 22 36 07 10

Restaurant Eik er et gourmet brasserie. Vi tilbyr to menyer samt tilleggsretter der vi har laget rettene med de råvarene vi liker best i forhold til sesong.

Restaurant Eik holder til i Universitetsgata 11, 0164 Oslo. Ved siden av nasjonalgalleriet i Oslo sentrum. Nærmeste trikkestopp er Tullinløkka.

Spisekart – Restaurant Eik Annen Etage

Spisekart – Restaurant Annen Etage

Ukens Meny · 5 retter kr. 895 · 4 retter kr. 795 · 3 retter kr. 695 …

Restaurant Eik Annen Etage, Stortingsgata 24/26 0161 Oslo

Velkommen til restaurant Eik Annen Etage Restaurant i Oslo. Vi har i mange år servert gourmet mat til en fornuftig pris. Vi bytter meny hver uke.

Restaurant Eik, Tullinløkka – Restaurantguiden fra Aftenposten

Fargerikt lokale og internasjonal meny. Ligger sentralt i Oslo, på hjørnet av Hotell Savoy.

Eik Annen Etage – Restaurantmeny

Restaurant Eik Annen Etage finner du på Hotel Continental i Stortingsgata, ved siden av Nationalteatret. Åpningstider. Tirsdag – Lørdag: 17.00.

Stortingsgata 24

Restaurant Eik, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Vi bestilte 3-retters gormet meny med 3 retters vinmeny. Forretten var Smakløse og veldig små, og hovedrett som var svin hadde fettslintrer i hele kjøttet.

Restaurant Eik, Oslo: Se 384 objektive anmeldelser av Restaurant Eik, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 52 av 1 510 restauranter i Oslo.

EIK Servering

Hitchhiker er for mange mer et spisested enn en restaurant. Vi er kjent for å introdusere uimotståelige retter konstruert og gjenskapt med egen vri. Menyen …

Om EIK Servering. EIK Servering eier og drifter restauranter, barer og utesteder i Norge. Målet er å gi våre serveringssteder best mulig forutsetninger til å levere en topp opplevelse til gjestene. “Vi tar oss av struktur og administrasjon, så serveringsstedene kan fokusere på produkt og service”

Keywords: eik restaurant meny, restaurant eik meny