Galt restaurant
Restaurantanmeldelse: Galt, Oslo – DN
Restaurantanmeldelse: Galt, Oslo | DN
21. mai 2020 — Björn Svensson (43) har drevet tre restauranter og fått Michelin-stjerne for alle. I juli stenger han Galt i Oslo og går videre for å starte …
Maten er hårreisende god. Men hvor er energien og gleden?
Stjernekokk stenger Michelin-restaurant | Godt.no
Restauranter i Galt · 1. Brewster’s Bar & Grill · 108 anmeldelserÅpen nå · 2. Velvet Grill and Creamery · 87 anmeldelserÅpen nå · 3. The Squeeze Inn · 53 …
Björn Svensson (43) har drevet tre restauranter og fått Michelin-stjerne for alle. I juli stenger han Galt i Oslo og går videre for å starte enda en ny restaurant.
Restaurantanmeldelse: Slettes ikke Galt …
24. mai 2020 — I februar fikk Oslo-restauranten Galt en Michelin-stjerne for tredje året på rad. 11. juli legger stjernekokk Bjørn Svensson ned restauranten.
Restaurantanmeldelse: Ingenting galt med Galt
De 10 beste restaurantene i Galt – Tripadvisor
Nyåpnede restaurant Galt på Frogner gjør alt rett. Prisen? Billigere enn man kanskje skulle tro. Så er det også Björn Svensson som står bak. (abo).
Beste restauranter i Galt, California: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Galt, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.
Legger ned nok en Michelin-restaurant – Horecanytt.no
Legger ned nok en Michelin-restaurant
I februar fikk Oslo-restauranten Galt en Michelin-stjerne for tredje året på rad. 11. juli legger stjernekokk Bjørn Svensson ned restauranten. Han har nye restaurantplaner i sikte.
Galt – Another Michelin Star For Björn Svensson in Oslo
Discover Galt in Oslo, Norway – a one Michelin star restaurant from chef Björn Svensson with a casual and laidback vibe.
Den suksessrike restauranten Galt – Vognmandnilsen.no
Den suksessrike restauranten Galt – Vognmandnilsen.no
Rett og Galt | Appetitt
Bjørn Svensson har funnet seg selv på Galt. Gjestene galter seg. Mandag fikk de sin første Michelinstjerne…
Aftenposten – Nyåpnede restaurant Galt på Frogner gjør alt…
Keywords: galt restaurant
