Hos hai meny

Hai på CC

Velkommen til Hai på CC. 3. etasje CC Hamar. Alle retter 199,-. Meny. Take-awawy. Åpningstider. Åpningstider. Mandag – Fredag: 11.00 – 21.00.

Hai på CC – Lik pris alle retter

Hai.no

Hai på Graaten logo. Velkommen til Hai! Se våre spisesteder. Bilde av Hai. Hai Catering logo. Innlandet. Hai på CC logo. Hamar.

Hais landingsside – Portal videre til Hai sine konsepter

Hai Catering

Menyer. Fusion buffeer Bryllupsmeny Selskapsmeny Konfirmasjon · Bestilling · Selskapslokaler. Bilde av Hai. Velkommen til Hai Catering. Menyer.

hos Hai – Vår nye meny er oppdatert på vår hjemmeside! Ta…

Vår nye meny er oppdatert på vår hjemmeside! Ta en titt på våre nyheter på hoshai.no/meny 🙂 Vi åpner igjen kl 11.00 på tirsdag! Velkommen #hoshai.

hos Hai | Brumunddal – Facebook

hos Hai, Brumunddal. 5268 likes · 1421 were here. Du vil føle deg hjemme hos Hai. hos Hai ser frem til å gi brumunddølene smaksopplevelser de…

Hai på CC – CC Hamar

Burgerne som vi er godt kjent for er selvfølgelig med på menyen, vi tilbyr også: … Hos oss får du alt fra sandwicher, wok, vårruller, salater og burgere.

Burgerne som vi er godt kjent for er selvfølgelig med på menyen, vi tilbyr også: Wok, pasta, salater, sandwich, nachos og mye mer. Alle våre retter koster 159,-.

hos Hai (@hoshai) • Instagram photos and videos

hos Hai. Hai sin restaurant i Brumunddal. En meny dedikert til mennesker som har betydd noe spesielt for Hai og en rød tråd fusion. Vel bekomme! .

hos Hai | Brumunddal | Restaurantguiden 2023

hos Hai er en restaurant beliggende i Brumunddal. … opp til stor bredde i tilbudet med gode smaksopplevelser om du ønsker en eller sju retter på menyen.

hos Hai er en restaurant beliggende i Brumunddal. Her kan du finne mer informasjon om hos Hai, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Manis Mat og Bar

Hai åpnet sin første lille pizzarestaurant i Glommengata, og etter en … En ting vi er veldig enige om er at alle skal få kjenne en god atmosfære hos oss.

Hai På Graaten, Sjusjøen – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Hai På Graaten, Sjusjøen: Se 17 objektive anmeldelser av Hai På Graaten, … med fordel ta hensyn til og uoppfordret spørre om man ønsker en meny.

Hai På Graaten, Sjusjøen: Se 17 objektive anmeldelser av Hai På Graaten, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 1 av 4 restauranter i Sjusjøen.

Keywords: hos hai meny, volume hamar meny