Hrimnir ramen meny

Meny – Hrimnir ramen

Meny — Hrimnir ramen

Mye av våre små tallerkener og ramen-pålegg er grillet – som du finner i en tradisjonell japansk izakaya – men laget av lokale, sesongbaserte og for det meste …

Først og fremst er vi et ramen-sted, men vi serverer også et godt utvalg mindre retter for en utvidet matopplevelse. Smårettene kommer spesielt inn i bildet når vi eksperimenterer med utstrakt bruk av fermentering og grilling – prøv litt forskjellig før ramenbollen kommer på bordet!

Hrimnir ramen Håndverks Ramen

Hrimnir befinner seg ved rundkjøringen nederst i Maridalsveien. Her har vi laget ramennudler siden oppstarten i 2019. Vårt hovedfokus og spesialitet er …

Hrimnir befinner seg ved rundkjøringen nederst i Maridalsveien. Her har vi laget ramennudler siden oppstarten i 2019. Vårt hovedfokus og spesialitet er Ramen, som enkelt sagt er en romslig bolle med kraftsuppe tilsmakt med umamisauser, ulike toppinger og hvetenudler.

English – Hrimnir ramen

English — Hrimnir ramen

Menu. Our main focus and our specialty is the Ramen bowl, which is simple and spacious bowl of soup flavored with umami sauces, wheat noodles (this is the …

First and foremost, we are a ramen place, but we also serve a good selection of smaller dishes for an extended dining experience. The dishes develops through the seasons, much like the Ramen. Packed with seasonings from our fermentation lab and with a large focus on byproducts.

Take away — Hrimnir ramen

Vi tilbyr deler av vår meny som take-away som kan hentes hos. Ferdig og spiseklart eller lage-hjemme-kit med mulighet til å kjøpe med ramenboller.

Vi tilbyr deler av vår meny som take-away som kan hentes hos. Ferdig og spiseklart eller lage-hjemme-kit med mulighet til å kjøpe med ramenboller. Bestilling av take-away:

Om oss — Hrimnir ramen

Hrímnir er et sted hvor du skal kunne komme som du er, ha det gøy og bli tatt godt vare på. Hrimnir er raust, varmt og smakfullt. Booking.

Vi ønsker vi å være en nabolags restaurant hvor du kan komme for en rask bolle ramen på vei hjem fra jobb eller før du skal videre på annet gøy, samt et sted hvor du kan komme med dine nære og kjære for en kveld med god mat og drikke i den beste atmosfæren. Hrímnir er et sted hvor du skal kunne komme som du er, ha det gøy og bli tatt godt vare på. Hrimnir er raust, varmt og smakfullt.

Selskap — Hrimnir ramen

For større grupper finnes det muligheter for en meny pakke, sammensatt av vårt kjøkken. Dette inkluderer en forrett, én bolle ramen hver, samt dessert.

Er dere en gruppe på mer enn 6 personer som ønsker å reservere bord hos oss ønsker vi at dere tar kontakt med oss direkte på mail. Ønsker dere å booke bord til et privat arrangement som bursdagsfeiring, firmafest eller andre get-togethers har vi et chambre som kan lukkes med plass til 10 personer. For større grupper har vi plass i restauranten, men da separert på flere bord.

Hrimnir Ramen | Oslo – Facebook

kun i uke 8 og må forhåndsbestilles. Vår meny under vintetfest er 3 retter for 450,- • Forrett • Valgfri ramen • …

Hrimnir Ramen, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Kjempegod ramen, godt øl og hyggelig service. Strålende fornøyd for 2. gang her! Flere vegetaralternativer på menyen med sopp, som smaker nydelig. Dato for …

Hrimnir Ramen, Oslo: Se 64 objektive anmeldelser av Hrimnir Ramen, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 324 av 1 510 restauranter i Oslo.

Hrimnir-Ramen Oslo – AMOI

⁨Hrimnir-Ramen⁩ – AMOI – ⁨Oslo⁩

Hrimnir-Ramen Oslo. Vårt kjøkken har røtter i Japanske tradisjoner der presisjon og smak er det aller viktigste. Våre teknikker er nøysomme og et godt eksempel …

Kvalitetsvarer fra ⁨Hrimnir-Ramen⁩ levert rett på døra! Hos AMOI kan du bestille produkter fra Oslos beste butikker på nett. Levert hjem til deg på dagen

Keywords: hrimnir ramen meny, hrimnir meny