Romsdalsgondolen restaurant

Eggen Restaurant – Romsdalen.no

Eggen Restaurant | Romsdalen

Fra fjordstasjonen i sentrum løfter gondolen deg oppover mot Eggen Restaurant. Med nye og flotte gondolvogner får du en spektakulær 360-graders utsikt over …

Velkommen til Eggen Restaurant, 708 meter over havet på toppen av byfjellet Nesaksla i Romsdalen.Ta turen opp med Romsdalsgondolen og få en utsøkt matopplevelse med en 360-graders utsikt til majestetiske tinder som Romsdalshorn, Store Vengetind og Kirketaket.

Velkommen til Eggen Restaurant | Eggen Restaurant

Restauranter i nærheten av Romsdalsgondolen på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Romsdalsgondolen, …

708 meter over havet på toppen av byfjellet Nesaksla over Åndalsnes. Vi serverer ny, nordisk mat med vår egen lille vri som utfordrer sansene.

Romsdalsgondolen | Eggen Restaurant

Romsdalsgondolen er årets opplevelse. Norges lengste taubane, bygget med innovative og bærekraftige installasjoner. En 360-graders utsikt til majestetiske tinder venter på deg.

Eggen Restaurant – Åndalsnes – Visit Norway

Eggen Restaurant | Restaurants | Åndalsnes | Norway

Utforsk området på toppen, med korte og godt tilrettelagte stier til flere utsiktspunkt.  Hvordan komme seg til Eggen Restaurant En 5 minuttes gondoltur fra fjorden til Nesaksla. Kaffe, kake, lunsj eller en god middag fås kjøpt på toppen. Du har tid til å nyte den fantastiske utsikten og gå langs de forskjellige tilrettelagte stiene før du tar turen ned igjen til sentrum. Det finnes også ènveisbillett som gjør at du enkelt kan velge å gå over Romsdalseggen og en tur til Rampestreken for så å ta gondolen ned. Fakta Sesong: Hele året Kapasitet: 170 pers personer Restauranten er tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne.

Eggen Restaurant | Åndalsnes – Facebook

De 10 beste restaurantene i nærheten av Romsdalsgondolen

De 10 beste restaurantene i nærheten av Romsdalsgondolen – Tripadvisor

Restauranter i nærheten av Romsdalsgondolen på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Romsdalsgondolen, Åndalsnes.

Romsdalsgondolen/ Eggen restaurant, omvisning – Lillasjel

Lillasjel – Romsdalsgondolen/ Eggen restaurant, omvisning

Romsdalsgondolen – Geiranger Guide

Romsdalsgondolen — Geiranger Guide

Keywords: romsdalsgondolen restaurant, nesaksla restaurant, gondol åndalsnes restaurant, åndalsnes gondol restaurant, restaurant åndalsnes gondol