Små flasker akevitt vinmonopolet
Norsk Aquavit (10 x 5 cl) – Vinmonopolet
Hopp til hovedinnhold [Accesskey ‘s’] Hopp til hovednavigasjon Hopp til bunnmeny med kontaktinformasjon. Last ned Vinmonopolets app fra Google Play.
Brenneriets Julekasse (10x5cl) – Vinmonopolet
Brenneriets Julekasse (10x5cl)
SmakTradisjonelle akevitt- og julekrydder. Noen uvanlige krydder som ekte vanilje og pepper. FargeLys, gyllen. Land, distriktNorge, Agder …
Løiten Tur Aquavit (4x5cl) – Vinmonopolet
LuktNyansert og krydret aroma med preg av karve, innslag av sitrus, lakris og fat. SmakKrydret og ørlite sødmefull, preg av karve, lakris og fat, god …
24 Norske Akevitter (23x2cl,1x4cl) – Vinmonopolet
VaretypeBrennevin – Akevitt – Akevitt, brun · Varenummer7864408 · Lukt24 ulike akevitter. · Smak24 ulike akevitter. · FargeLys, gyllen. · Land, distriktNorge, Øvrige …
Norsk Aquavit Bordpakning 10X5 cl-0.5 – Arcus
Norsk Aquavit Bordpakning 10X5 cl-0.5 – Arcus
Her finner du alle norske akevitter vi har oversikt over, med beskrivelser. Noen har gått ut (og mange av disse er merket) – andre er helt ferske.
Ulike akevitter med varierende fat, karve- og krydderpreg. Litt variasjon i fylde og sødme.
24 Norske Akevitter
24 Norske Akevitter – Norske Akevitters Venner
17. nov. 2022 — Juleakevitt tappa av Vinmonopolet i 1990. … Resultatet blir ein aromatisk og klar akevitt, som deretter kan tappast rett på flaske eller …
Som tidligere er det 24 små flasker i 2022-utgaven av julekalenderen fra Det Norske Brenneri – alle på 2 cl bortsett fra èn, som er på 4 cl. I år er antall
Oversikt over de norske akevittene
Oversikt over de norske akevittene – Norske Akevitters Venner
Kjøp fra Vinmonopolet … Brenneriets julekasse inneholder 10 små flasker á 50 ml av norsk håndverksakevitt som passer utmerket til julemat og kalde …
Her finner du alle norske akevitter vi har oversikt over, med beskrivelser. Noen har gått ut (og mange av disse er merket) – andre er helt ferske.
akevitt – Store norske leksikon
akevitt – Store norske leksikon
Akevitt er eit krydra brennevin som i hovudsak blir produsert i dei skandinaviske landa. Akevitt blir laga ved at nøytral sprit blir tilsett krydderdestillat, der karve og/eller dill må vere hovudkrydder. Koriander, fennikel, anis, stjerneanis, paradiskorn og sitrusskal er også vanleg. Nyare norske produsentar nyttar også i stor grad lokale urter og plantar.
Brenneriets Julekasse
Brenneriets Julekasse – Det Norske Brenneri
Keywords: små flasker akevitt vinmonopolet