Stord mcdonalds

Mcdonalds Stord | Stord Island – Facebook

Meatjønnsvegen 19, 5412 Stord Island, Norway. Get Directions. 960 people checked in here. https://www.mcdonalds.com/no/nb-no.html. +47 480 46 205.

McDonald’s: Mer enn bare burgere

McDonald’s- Stord – Startside

El Maco er tilbake – med ekstra saftig, 100% rent norsk storfekjøtt. I tillegg til nachos, salsa, cheddar smelteost og mye annet godt.

Vi åpnet vår første restaurant i Norge i 1983. I dag er vi en av Norges største restaurantkjeder… Meatjønnsvegen 19, 5412 Stord Island, Norway

McDonald’s Stord – åpningstider, adresse, telefonnummer

McDonald’s Stord. Åpent. Meatjønnsvegen 19. 5412 Stord. Norway. Vise vei. 45974560 (Feil nummer ☹ tillsett riktig telefonnummer). 59.762652, 5.449097.

McDonald’s Stord – 48046205 – 180.no

McDonald’s Stord – åpningstider, adresse, telefonnummer

McDonald’s Stord · Interne telefonnummer · Utvalgte arbeidsområder · Selskaper og personer i nærheten.

McDonald’s Stord, præsentation af sted og åpningstider

McDonald’s, Stord – 1881.no

McDonald’s Stord – 48046205 – 180.no

McDonald’s fra Stord, Vestland. Restaurant. … www.mcdonalds.no. YouTube; Twitter; Facebook … Flyfoto: Kart: Meatjønnsvegen 19, 5412 Stord.

McDonald’s Stord – 5412 Stord – SmartMeny har menyen!

McDonald’s Stord er en restaurant i Stord i Vestland fylke. Her kan finner du nyttig informasjon som adresse, telefonnummer og kartposisjon.

Åpen søknad Stord – McDonald’s Norge – Jobylon

McDonald’s Stord – 5412 Stord – SmartMeny har menyen!

Jobb med skikkelig flinke folk. Samim. Restaurantleder. “Det beste med å være restaurantsjef på McDonald’s er at man får mulighet til å jobbe …

McDonald’s Stord er en restaurant i Stord kommune

Åpningstider til nærmeste Mcdonalds i Stord

Åpen søknad Stord – McDonald’s Norge | Jobylon

Åpningstider til nærmeste Mcdonalds i Stord. Hamburger restaurant · McDonald’s, Meatjønnsvegen 19, Stord. Dette McDonald’s ligger 3.4 km herfra.

I McDonald’s kan vi tilby deg en hektisk hverdag med mange nye utfordringer. Hos oss er ingen dager like og vi prøver til enhver tid å overgå gjestenes forventninger. Arbeidsoppgavene består av kundebehandling, matlaging og vasking/rydding av lokaler. For å overgå gjestenes forventninger legger vi stort fokus på vennlig og rask servering, at vi respekterer og verdsetter hver enkelt gjest og at vi skaper gode opplevelser også for hverandre. – Vær deg selv og fremfor alt skal du kose deg og ha det gøy på jobb – Hos oss får du lære deg å jobbe som et team med fokus på god kommunikasjon samtidig som du jobber selvstendig. Du får fantastiske utviklingsmuligheter, mange av våre franchisetakere startet for eksempel opp som crew og jobbet seg oppover, god opplæring med grundig oppfølging, i tillegg får du oppleve et fantastisk arbeidsmiljø og muligheten til å møte mange nye mennesker. Det vi ønsker fra deg er at du:Ikke er redd for å ta i et tak og er forberedt på en hektisk hverdagLiker å jobbe med mat og kunderEr nøyaktigHar masse energi og motivasjonHar en god holdningEr pliktoppfyllendeEr deg selv og kan ha det gøy- selv om du er på jobb

Åpningstider Mcdonalds i Stord | Åpningstider i nærheten

◴ Åpningstider Mcdonalds Stord. Finn åpningstider til Mcdonalds nær deg.

Keywords: stord mcdonalds