Ulstein hotell restaurant

Quality Hotel™ Ulstein – Restaurant – Nordic Choice Hotels

Quality Hotel™ Ulstein – Restaurant

Oljepiren Bar & Restaurant, Ulsteinvik: Se 5 objektive anmeldelser av Oljepiren Bar & Restaurant, … Prisene er rimelige for en norsk hotellrestaurant.

God vekestart og ENDELIG ny meny!… – Quality Hotel Ulstein

Søk etter Hotell og restaurant-jobber i Ulstein kommune. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant …

Quality Hotel Ulstein Restaurant – Visit Norway

Quality Hotel Ulstein Restaurant | Seafood Restaurants | Ulsteinvik | Norway

Oljepiren Bar & Restaurant er en restaurant beliggende i Ulsteinvik. … Quality Hotel Ulstein. Sjøgata 10, Ulsteinvik. Hotell …

Frokost Start dagen med en sunn og næringsrik frokost. Vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Restaurant I Oljepiren Bar & Restaurant kan du nyte et godt måltid med utsikt over sjøen. Våre dyktige kokker tilbereder de beste råvarer som hentes rett fra havet. Hos Quality Hotel Ulstein har vi råvarene i sentrum, og smaksopplevelse blir akkompagnert av spennende viner. Restauranten er stilfull og har plass til 120 gjester. I tillegg finnes det to separate selskapslokaler der man kan samle seg til private eller lukkede arrangement. Baren har 18-års grense og alle rettigheter. Kraftstasjonen Vil du ha et selskap utenom det vanlige anbefaler vi deg å ta en titt på vårt spennende lokale Kraftstasjonen. Dette er et lokale som tidligere var en el-stasjon, som nå har blitt gjort om til et utradisjonelt festlokale.

Oljepiren Bar & Restaurant, Ulsteinvik – Restaurantanmeldelser

Oljepiren Bar & Restaurant, Ulsteinvik – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Oljepiren Bar & Restaurant, Ulsteinvik: Se 5 objektive anmeldelser av Oljepiren Bar & Restaurant, vurdert til 3 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 12 av 14 restauranter i Ulsteinvik.

Quality Hotel Ulstein, eit moderne hotell ved sjøkanten

Quality Hotel Ulstein, eit moderne hotell ved sjøkanten – Visit Ulstein

Quality Hotel Ulstein er eit moderne hotell i Ulsteinvik. Quality Hotel Ulstein er den perfekte stad å bu for å utforske Ulstein og området.

Quality Hotel Ulstein Restaurant – Fjord Norway

Frokost Start dagen med en sunn og næringsrik frokost. Vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Restaurant I Oljepiren Bar & Restaurant kan du…

Quality Hotel Ulstein – Hotels.com

Hotell og restaurant jobb Ulstein kommune – Januar 2023

Hotell og restaurant jobb Ulstein kommune – Februar 2023 – 26 aktuelle ledige stillinger – Jooble

Søk etter Hotell og restaurant-jobber i Ulstein kommune. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 19.500+ jobbtilbud i Norge og utlandet.

Oljepiren Bar & Restaurant | Ulsteinvik | Restaurantguiden 2023

Oljepiren Bar & Restaurant er en restaurant beliggende i Ulsteinvik. Her kan du finne mer informasjon om Oljepiren Bar & Restaurant, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Keywords: ulstein hotell restaurant