Bli sunn og deilig på samme tid

Et stort antall nettbutikker tilbyr nå alle slags leveringsalternativer. Den mest brukte er foreløpig levering til pakkebutikk, og da kan du bare stikke innom for varene når du har tid. Løsningen er derfor ganske fleksibel, og ofte også den billigste leveringsversjonen.

Du bør også bestemme deg for å få produktene sendt til ditt bosted eller til din arbeidsplass. Metoden viser seg av og til å være litt mer kostbar, men i tillegg ganske hensiktsmessig. Den mest prisbevisste typen levering er unektelig at du henter produktene selv, men den muligheten er betinget av at du er fysisk nær e-forhandlerens fungerende lager.

Et stort antall nettbutikker annonserer 1-dags levering på mange av butikkens produkter, men husk at det forutsettes at du rekker å bestille før et visst tidspunkt, tatt i betraktning at de kan de fleste sannsynligvis klare å få bestillingen sendt før emballasjepersonalet har fri.

Mange nettbutikker gir gratis frakt, men noen ganger krever det at du bestiller for et visst beløp. I tillegg bør du vurdere den billigste leveringsmodellen, som i mange tilfeller – uansett om du er i nærheten av Fredericia, Birkerød eller Hundested – vil være å få dem til å kjøre bestillingen din til et leveringssted.

Internetthandel vokser og vokser

Det er nå svært enkelt for alle å sammenligne priser på flere nettselskaper, og på grunn av dette har flere e-handlere blitt presset til å presse prisene på spesielt deres beste i test-produkter – for barn og babyer, og samtidig for voksne – enorme, og til og med noen ganger gir gratis levering.

Det kan imidlertid fortsatt være fordelaktig å sjekke enkelte nettbutikker for tilbud før du handler, slik at du er trygg på å få den rimeligste prisen.

Uansett hva, må du være klar over at dersom en butikk tilbyr varene sine til en pris som kan virke ekstraordinært utmerket, så bør dette i noen tilfeller være et varsel om en falsk nettbutikk. Kjøp med standard betalingskort dekkes likevel under en ordning som beskytter deg som kjøper mot svindel på internettlagre.

Generelt anbefaler vi kortbetaling eller betaling med mobiltelefon. Alternativt kan du bruke en løsning som ViaBill dersom du ønsker å betale regningen over flere uker.

Før noen kjøper i en butikk, bør du utvilsomt se på e-butikkens regler, men noen ganger er det ikke særlig gøy.

Et alternativt forslag kan være å merke seg om internettselskapet er støttet av e-merket, siden det lenge har vært en garanti for at nettselskapet overholder gjeldende dansk lovgivning, og at nettbutikken nå og deretter kontrollert av spesialister som er innført i gjeldende regelverk. I tillegg gir det deg mulighet til støtte når du opplever problemer i prosessen med bestillingen din.

I tillegg støtter vi at kjøper er klar over de viktigste faktorene som spiller inn i forbindelse med bestillingen, for eksempel byttepolitikken nettbutikken bruker. I den forbindelse er det også aktuelt at du fortsatt beholder fakturaen din, slik at du kan bekrefte transaksjonen i fremtiden, uansett om du er ute etter varer til jente eller gutt.

Mange forskjellige løsninger for levering

Trustpilot gir deg ganske ærlige sjanser til å finne ut meningene til en stor gruppe nåværende brukere, og av den grunn støtter vi at du undersøker nettbutikkens kritikk før du legger inn bestillingen.

Facebook gir deg også faktisk uavhengige sjanser til å få innsikt i nettforhandlerens pålitelighet. I tillegg til det ses en rekke nettbutikker hvor kundene kan lage en gjennomgang av kjøpsopplevelsen, som også kan benyttes for å bedømme hvor fornøyde kundene er.

Informasjon om tilbud og e-butikker vedlikeholdes ofte, men vi påtar oss ikke ansvar for endringer som kan ha blitt gjort siden siste oppdatering av sidens informasjon.