Klinik AK: Her får du de herligste fotbehandlinger

Heldigvis tilordner noen nettbutikker flere frakttyper. Det vanligste akkurat nå er å få det levert til en pakkebutikk, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente de nye varene dine på et valgfritt tidspunkt. Metoden er ekstremt praktisk, og også den rimeligste typen levering.

Leveringstiden kan være ganske betydelig forutsatt at du trenger dine nye produkter innen få dager, så derfor er det faktisk sentralt at du sjekker forventet leveringstid for den aktuelle varen.

Et stort antall e-selskaper gir dag-til-dag frakt på mange av sine varenumre, som likevel krever at bestillingen gjennomføres tidligere enn et fastsatt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan få de nye varene på postkontoret før de pakkeansatte går av.

Et tegn på at nettbutikken overholder den offisielle danske lovgivningen

I dag er det ekstremt enkelt for vanlige folk å vurdere prisnivået til flere internettselskaper og derfor har de fleste internettvarehus har blitt tvunget til å kutte prisnivået på varene sine – for juniorer, og samtidig for damer og herrer – ettertrykkelig, og til og med noen ganger tilby gratis levering.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å analysere noen få selskaper online for tilbud før du legger inn bestillingen, slik at du er trygg på å få den billigste prisen.

Man bør ikke overse det faktum at når en nettforhandler markedsfører produkter til en salgspris som virker uvanlig utmerket, bør dette ofte være et bevis på en uoppriktig e-butikk. Kjøp med betalingskort er likevel omfattet av et regelverk, som sparer deg fra svindelselskaper.

Vi anbefaler kjøp med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du velge en løsning fra for eksempel ViaBill, dersom du har som mål å betale prisen over tid.

Før folk kjøper fra en nettbutikk bør de lese e-butikkens vilkår og betingelser for å være sikker, men dette er vanligvis en omfattende jobb.

Et annet alternativ kan være å undersøke om nettselskapet er medlem av e-merket, noe som kan være et tegn på at nettselskapet anerkjenner de danske reglene, og at nettbutikken jevnlig blir inspisert av advokater som forstå regelverket på området. Dette gir deg en hjelpende hånd dersom du blir utsatt for problemer i kjøpsprosessen.

I tillegg anbefales det at du er kjent med de mest relevante reglene som gjelder i forbindelse med transaksjonen, som for eksempel returretten som tilbys av e-bedriften. Derfor er det også viktig at du til enhver tid tar vare på kvitteringsmailen din, slik at du kan bevise handelen din i fremtiden, uansett om du handler for en mann eller en kvinne.

Unge handler på nettbutikker

Trustpilot tilbyr svært sikre løsninger for å kontrollere flere aktuelle kundevurderinger, og vi anbefaler herved at du undersøker nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook tilbyr også ganske utmerkede løsninger for å finne ut om nettbutikkens popularitet. I tillegg møter vi til og med nettvarehus hvor du kan sende inn en vurdering av bedriftens service, som også kan brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.